Hírek

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a Karitász Csoport az idén is szervez ruhaosztást november 12-én és 13-án, azt megelőzően pedig november 5-én és 6-án ruhagyűjtést.

A nyári megújuláshoz és a szeptemberi tanévkezdéshez szeretnénk az eddig befolyt adományokból segítséget nyújtani, így ruhaosztást tartunk

A Budakeszi Karitász támogatja a Técsőn, Beregszász közelében üzemelő ingyenkonyha működését. Ez most a háború miatt megnehezült. Ezért elsősorban pénzbeli adományokat várnak.

Az imádság mint kapcsolat címmel, Nagy Bálint SJ jezsuita szerzetes atya a személyes imáról tart előadást - férfi szemmel - a férfiaknak, a Budakeszi Római Katolikus Plébániai Karitász Csoport szervezésében. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő férfit, apukát és nagypapát!

A hazai karitatív szervezetek eddig is részt vettek az élelmiszermentésben, de a jövőben még nagyobb léptékben kapcsolódnak be. Erről a Katolikus Karitász, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt képviselői részvételével tartottak...

A Budakeszi Karitász szeretné idén is elvinni a Karácsony örömhírét rászoruló testvéreinkhez, hogy az ünnep öröme felülmúlja a nehéz körülményeket!

© 2020 Budakeszi Karitász | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!