Hírek

A Karitász Csoport idén december 23-án délután a korábbi hagyomány folytatásaként látogatást tesz az OORI-ban a karácsonyra is bentmaradó mintegy 120 betegeknél. A látogatás alakalmával a kis énekes műsor mellé süteményeket is viszünk magunkkal, melyhez az Önök nagylelkű segítségét kérjük.

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a Karitász Csoport az idén is szervez ruhaosztást november 25-én és 26-án, azt megelőzően pedig november 18-án és 19-én ruhagyűjtést.

Sokan értesülhettek arról a leírhatatlan tragédiáról, ami október 24-én hajnalban Budakeszin történt. Egy családi ház tetőtere leégett. Mindannyiunk szomorúságára a 11 éves Levente, nem élte túl a tűzesetet, és visszatért jóságos lelke a Teremtőjéhez.

A Jezsuiták arlói misszióját évek óta támogatjuk a Budakeszi Karitász keretein belül. Időről-időre célzott adományokkal igyekszünk segíteni az ott elvégzett munkát.

A tavaszi megújuláshoz szeretnénk segítséget nyújtani, ezért Április 6-án, Nagycsütörtökön, 9-12 óráig szeretettel várunk mindenkit gyermek és felnőtt ruhák gyűjtésére és osztására!

© 2020 Budakeszi Karitász | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!