Hírek

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően idén is segítünk egy rászoruló család otthonának, lakóhelyének szebbé tételében. A központi Karitász által kiírt Szép Otthonok Programon keresztül mi is segítünk egy családnak, akikkel megkezdtük a közös munkát. A programról bővebben itt olvashat.

Kilencven évvel ezelőtti megalakulását és harminc évvel ezelőtti újraindulását ünnepli idén a Katolikus Karitász, amelynek múltjáról és jelenéről Spányi Antal székesfehérvári főpásztor, a szervezet elnöke beszél a Magyar Kuríron megjelent interjúban. A cikket itt lehet elolvasni.

Az általunk gondozott rászorulóknak szeretnénk maszkokat adományozni, mert eléggé elhasználódottakat hordanak.

Idén karácsonykor is sikerült sok-sok rászoruló családnak egy-egy összeállított csomagot adományoznunk!

Az ÉLELMISZERBANK KARÁCSONYI ADOMÁNYGYŰJTÉSE során a helyi karitász csoportunk is önkéntesen részt vesz a tartós ÉLELMISZEREK GYŰJTÉSÉBEN!!!

Jószívű adakozóinknak köszönhetően rengeteg gyerekruhát kapott helyi Karitász csoportunk adományba. Mindet nem tudtuk kiosztani a rászorulók között, és a tárolókapacitásunk sajnos véges, ezért ruhabörzét hirdetünk budakeszi nagycsaládosoknak!


Segítene rászoruló iskolásoknak?
Segítségre lenne szüksége az iskolakezdéshez?

A Budakeszin élő domonkos nővérek bútoradományát sikerült rászoruló budakeszi lakos számára eljuttatnunk! Ezúton is köszönjük a felajánlást!

© 2020 Budakeszi Karitász | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!