Célzott gyűjtés - Szép Otthonok Program

2022.05.09

Több éve kapcsolódik be a helyi karitász csoportunk a központi Karitász által szervezett Szép Otthonok Programba!

A program célja, hogy egy rászoruló család lakhatási körülményeit segítsük lépésről lépésre az ott lakó család közreműködésével.

Idén, Pallagi Péternének és családjának segítünk a programon keresztül. A program adományoz: kerti szerszámokat, tisztító- és takarítószereket, festéket és ecseteket, valamint egy kis összegű támogatást. Jelen esetben egy konténer segítségével tudtuk kitisztítani a kertet az építkezési hulladékoktól, egyéb szeméttől.

Segítségkérésünk célja: további munkálatok és eszközök szükségesek a ház/lakás alap szintű rendbetételéhez!

- ERESZCSATORNA! (Nincs ereszcsatorna, ezért eső/olvadás esetén a ház környezetét, falait áztatja a víz. (Ezért is penészesek a falak. Ez talán a legfontosabb megoldandó probléma.)

Tehát, vagy leszerelt, de még jó minőségű ereszcsatornára lenne szükségünk, kb. 20-25 folyóméter. Vagy ennek megvásárlásához szükséges pénzadományra.

- PÉNZADOMÁNY - A program eszközein túl szükséges a kertben járdalapot (kb 10 db.), és/vagy murvával segíteni a közlekedés lehetőségét (a sár helyett) (Kb 1 m3). Minden helység penészes, ezért azok felszámolására is szükséges megfelelő szert vennünk, illetve szárítógéppel kiszárítani ahhoz, hogy festhető legyen. A fűtés is egy megoldandó probléma. A házban egy fa tüzelésű vaskályha van. Így mellette, más lehetőséget is szeretnénk biztosítani, illetve majd tüzelőanyaggal segíteni a családot.

A célzott adománygyűjtést a karitász csoportunk számlájára várjuk. Közleménybe tüntessék fel: "Szép Otthonok"

10701180-47037009-51200002

Amennyiben a fent említettekkel kapcsolatban tárgyi adománnyal tudnak segíteni, kérem hívják az alábbi telefonszámot: 06 20 7704808

Köszönjük segítségüket!

© 2020 Budakeszi Karitász | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!